«کورن» یعنی ذرت و «داگ» هم که مخفف هات داگ است. پس کورن داگ به معنی سوسیس هات داگی با لایهای از خمیر ذرت است.
مواد لازم برای تهیه کورن داگ با پنیر ورقهای (۶ عدد)
مدت زمان آمادسازی و پخت کورن داگ: ۲۰ دقیقه
کالری کورن داگ: ۱۰۰ گرم کورن داگ حدود ۲۷۵ کیلوکالری انرژی دارد
مراحل طرز
مرحله اول؛ پنیر ورقهای را دور هات داگ رول کنید
برای درست کردن کورن داگ ابتدا باید یک ورقه پنیر را دور یک هات داگ رول کنید و انتهای هات داگ را در سیخ چوبی فرو کنید. پنیر نباید یخزده یا خیلی نرم باشد چون در این صورت روی هات داگ فیکس نمیشود. سپس هات داگها را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. (اگر میخواهید کوردن داگ را ساده درست کنید اضافه کردن پنیر را حذف کنید.)
مرحله دوم؛ اضافه کردن ادویهجات و تخم مرغ به آرد ذرت
تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس آن را به ترکیب آرد ذرت الک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید
مرحله سوم؛ آماده کردن خمیر یکدست برای کورن داگ پنیری
حالا شیر را به مایه بالا اضافه کنید و مواد را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا در نهایت یک مایه یکدستی درست شود. خمیر نباید شل باشد، اگر احساس کردید شل شده کمی دیگر آرد ذرت الک شده به آن اضافه کنید. خمیر را در یک لیوان بلند هم قد هاتداگها بریزید
مرحله چهارم؛ کاور کردن هات داگ با خمیر
هات داگهای کاور شده با پنیر را از سمت سیخ یا چوب بستنی بگیرید و فقط هات داگ را در مایه خمیری فرو ببرید تا تمام قسمتهای سوسیس آغشته شود.
۰
نکته: اگر کورن داگ پنیری سوخاری دوست دارید در این مرحله کورن داگ آغشته به خمیر را در آرد سوخاری فرو ببرید تا تمام سطح آن آغشته به آرد سوخاری شود.
مرحله آخر؛ سرخ کردن کورن داگ
در یک قابلمه یا تابه تا ارتفاع ۵ الی ۸ سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. مقدار روغن نباید کم باشد چون هات داگ باید در روغن فرو برود. حالا کورن داگها را از قسمت بالای سیخ بگیرید و فقط هات داگ را در روغن داغ فرو ببرید تا تمام سطح آن سرخ و طلایی شود. شعله گاز باید متوسط باشد. کورن داگ پنیری شما آماده است. میتوانید این غذا را با انواع سسها از جمله سس کچاپ سرو کنید..
اگر کورن داگ را ساده دوست دارید در طرز تهیه آن پنیر را حذف کنید و فقط از سوسیس هات داگ استفاده کنید..
برای درست کردن کورن داگ سوخاری ساده یا پنیری بعد از آغشته کردن کورن داگ به مایه خمیر آن را در آرد سوخاری هم فرو ببرید تا آغشته به آرد سوخاری شود.
کورن داگ را بدون هات داگ و سوسیس هم میتوانید درست کنید. در این صورت از پنیر تکهای چدار یا گودا استفاده کنید و به همان ترتیب آن را سیخ بزنید، به مایه آغشته و در روغن داغ سرخ کنید.
کورن داگ را با پنیر پیتزا هم درست میکنند. در این صورت در طرز تهیه کورن داگ با پنیر پیتزا از پنیر پیتزا یا موزارلا ورقهای به جای پنیر چدار یا گودا استفاده کنید.
کورن داگ را به جای سرخ کردن میتوانید در فر هم درست کنید.
انواع کورن داگ را با سس کچاپ، سس خردل یا سس سالسا سرو کنید.