آموزش موچی ژاپنی(طرز تهیه با آرد گلوتینوس)

مواد اولیه برای تهیه موچی

 

1 شکر سه قاشق غذاخوری

2 آرد برنج گلوتینوس یک پیمانه(موجود در سایت)

3 نشاسته ذرت نصف پیمانه 

4 نمک نصف قاشق چای خوری

5 آب دو سوم پیمانه

6 انواع میوه ، شکلات ، مارشمالو ، نوتلا یا کره بادام زمینی برای فیلینگ وسط

 

طرز تهیه موچی ژاپنی دسر جذاب و خاص

در ابتدا در یک ظرف آرد برنج و شکر را الک کنید و بعد به آن نمک را بیافزایید و بعد مواد را باهم مخلوط و یکدست کنید.

 

مرحله دوم

در این مرحله آب را کم کم به این مواد اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و بعد روی آن با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت یک یا دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

 

مرحله سوم

در این مرحله مواد را از مایکروفر دربیارید و حسابی هم بزنید و دوباره به مدت یک یا دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید و برای اینکه کیک برنجی شما حسابی پخته شود دو یا سه بار این کار را تکرار کنید.

 

مرحله چهارم

در این مرحله روی میز کار خود را نشاسته یا آرد ذرت را بریزید خمیر آرد برنجی خود را حسابی ورز دهید و در صورت دلخواه به آن رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد روی میز کار خود آن را پهن کنید و به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

 

مرحله پنجم

در این مرحله از هر قسمت خمیر را بردارید و از هر نوع مغزی که می خواهید مثلا شکلات ، انواع میوه ها ، کره بادام زمینی و مارشمالو را داخل یا وسط آن قرار دهید و بعد خمیر را ببندید و یا بپیچید و بعد آرد های اضافی روی موچی بریزید.

 

موچی های خوشمزه را به مدت یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خود را خوب بگیرد و آماده شود.

 

حالا موچی ژاپنی خوشمزه ما آماده خوردن است نوش جان

راستی خیلی راحت میتونید از سایتمون آرد موچی و یا موچی وارداتی رو سفارش بدین

Www.kimchibanoo.ir 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید