۵ مدل از معروف ترین سوشی های ژاپنی عبارتند از:
۱- سوشی ماکی
یکی از شناخته شدهترین انواع سوشی کلاسیک است. این سوشی با غذاهای دریایی مختلف، سبزیجات یا ترجیحا میوهها بین برنج پیچیده شده در جلبک دریایی است.
۲- نیگیری
نوعی سوشی است که به شکل رول نیست، از جلبک دریایی استفاده نمیشود و غذاهای دریایی خام روی برنج قرار میگیرد.
۳- ساشیمی
این نوع سوشی حاوی برنج یا مواد پرکننده دیگری نیست. این غذا را با برش دادن غذاهای دریایی به ورقههای نازک میخورند و سس واسابی برای تهیه آن لازم است.
۴- اوراماکی
این سوشی عکس سوشی ماکی است. در حالی که جلبک داخل آن پیچیده شده است، برنج به عنوان یک پوشش روی آن قرار میگیرد. اوراماکی تاپینگهای مختلفی داشته و به صورت خام و پخته تهیه میشود.
۵- رول کالیفرنیا
یکی از انواع سوشی مدرن است. طعم تازه و عطر ملایمی دارد. خرچنگ و خاویار در تهیه آن استفاده میشود.
ما تصمیم گرفتیم در طرز تهیه سوشی، شناخته شدهترین سوشی یعنی سوشی ماکی را توضیح دهیم. به یاد داشته باشید، از آنجایی که غذاهای دریایی خام یک غذای فاسد شدنی هستند، باید ظرف 1 ساعت مصرف شوند.