در حالت کلی میتوان گفت که نودل غذایی پرانرژی و مناسب برای ورزشکاران است. باتوجهبه این سطح انرژی، این غذا باعث افزایش میزان سوختوساز در بدن میشود و متابولیسم نیز افزایش مییابد.
منبع انرژی
نودل حاوی مقادیر زیاد کربوهیدرات و کالری بوده و یک وعده غذایی کامل برای افرادی که در طول شبانهروز نیاز به انرژی زیاد دارند، محسوب میشود.
تأثیر نودل بر عملکرد مغز و ایمنی بدن
نودل دارای پروتئین است و باعث عملکرد بهتر مغز میشود. پروتئین آن باعث بهینهسازی حافظه میشود و اکسیژنرسانی به مغز را بهبود میبخشد. این غذا بسیار مغذی است و یک انتخاب درست برای افزایش قدرت ایمنی و سطح مقاومت جسم در برابر بیماریها است. در نودل کربوهیدراتی وجود دارد که باعث دفع مادههای سمی و مضراز بدن میشود. اصطلاحا میتوان نودل را غذایی سم زدا نامید.
تأثیر آن بر معده و گوارش
نودل قابلیت مقابله با ناراحتیهای ناشی از درد معده را دارد. نودل باتوجه به ساختارش، از سوزش معده جلوگیری میکند. استفاده این ماده غذایی به ورزشکاران به شکل ویژهای توصیه میشود. همچنین فیبر موجود در این غذای محبوب باعث بهبود عملکرد گوارشی میشود و هضم آن سریع و آسان صورت میپذیرد. ضمناً این ماده غذایی حاوی آهن بوده و با افزایش گلبولهای قرمز خون باعث بهبود عملکرد جسمانی میشود.